Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego > Moduł III – Komunikacja z klientem Moduł III – Komunikacja z klientem 42 topics 1 quiz Created by admin Last updated 2023-01-06 Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł III – Komunikacja z klientem Lesson Content 0% Complete 0/42 Steps Komunikacja z klientem – grafika Komunikacja interpersonalna Czym jest komunikacja interpersonalna Elementy komunikacji interpersonalnej Schemat przekazywania komunikatu Elementy procesu komunikowania Środki komunikowania Rodzaje komunikacji Rozkład komunikacji Werbalnej i Niewerbalnej Komunikacja werbalna 1 Komunikacja werbalna 2 Komunikacja niewerbalna Funkcje komunikowania Postawy dobrej komunikacji 1 Postawy dobrej komunikacji 2 Błędy i blokady w komunikacji 1 Błędy i blokady w komunikacji 2 Co powodują blokady komunikacji Rola akceptacji w komunikacji Wpływ temperamentu i inteligencji na komunikację Previous Lesson Back to Course Next Lesson