Kuchnia Bałkańska – Moduł V test
Test zawiera 5 pytań zamkniętych jednokrotnego wyboru. Za każdą poprawną odpowiedź uczestnik kursu otrzymuje 1 punkt. Można uzyskać maksymalnie 5 punktów.
Quiz Summary
0 of 5 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
Results
Results
0 of 5 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Categories
- Not categorized 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
-
Question 1 of 5
1. Question
W sałatce szopskiej nie znajdziemy:
CorrectIncorrect -
Question 2 of 5
2. Question
Gęsty i słony sos, konsystencją przypominający raczej pastę do smarowania, przygotowywany według tradycyjnej receptury z niepasteryzowanego mleka i śmietany to:
CorrectIncorrect -
Question 3 of 5
3. Question
Jeden z najpopularniejszych deserów w Bośni – jabłka wypełnione orzechami i bitą śmietaną w słodkim syropie to:
CorrectIncorrect -
Question 4 of 5
4. Question
Ajvar to:
CorrectIncorrect -
Question 5 of 5
5. Question
Cevapcici przygotowane jest:
CorrectIncorrect