Kuchnia hiszpańska – Moduł VI test
Test zawiera 10 pytań zamkniętych jednokrotnego wyboru. Za każdą poprawną odpowiedź uczestnik kursu otrzymuje 1 punkt. Można uzyskać maksymalnie 10 punktów.
Quiz Summary
0 of 10 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
Results
Results
0 of 10 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Categories
- Not categorized 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
-
Question 1 of 10
1. Question
Co jest głównym składnikiem dania o nazwie Paella?
CorrectIncorrect -
Question 2 of 10
2. Question
Najbardziej cenionym gatunkiem hiszpańskiej kiełbasy jest:
CorrectIncorrect -
Question 3 of 10
3. Question
Gazpacho:
CorrectIncorrect -
Question 4 of 10
4. Question
Najczęściej uprawianym warzywem w Hiszpanii są:
CorrectIncorrect -
Question 5 of 10
5. Question
Co jest charakterystyczne dla Tapas?
CorrectIncorrect -
Question 6 of 10
6. Question
Rybą najbardziej popularną w kuchni andaluzyjskiej jest
CorrectIncorrect -
Question 7 of 10
7. Question
Iberyjska szynka dojrzewa:
CorrectIncorrect -
Question 8 of 10
8. Question
Smakołyk w postaci smażonych w tłuszczu patyczków z ciasta parzonego to:
CorrectIncorrect -
Question 9 of 10
9. Question
Ser de la Mesta zawiera:
CorrectIncorrect -
Question 10 of 10
10. Question
Anony:
CorrectIncorrect