Archiwa

No archives to show.

Kategorie

  • No categories
FacebookTwitterInstagramPinterest
Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu MięsnegoPlatforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • Profile
  • More
    HomeANKIETA FUNKCJONALNOŚCI I WDROŻENIA KURSU NA PLATFORMIE

    ANKIETA FUNKCJONALNOŚCI I WDROŻENIA KURSU NA PLATFORMIE

    Kelner na światowym poziomie ANKIETA FUNKCJONALNOŚCI I WDROŻENIA KURSU NA PLATFORMIE
    Time limit: 0

    Quiz Summary

    0 of 25 Questions completed

    Questions:

    Information

    You must fill out this field.

    You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.

    Quiz is loading…

    You must sign in or sign up to start the quiz.

    You must first complete the following:

    Results

    Quiz complete. Results are being recorded.

    Results

    Your time:

    Time has elapsed

    You have reached 0 of 0 point(s), (0)

    Earned Point(s): 0 of 0, (0)
    0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)

    Categories

    1. Not categorized 0%
    Would you like to submit your quiz result to the leaderboard?
    Loading
    captcha
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    7. 7
    8. 8
    9. 9
    10. 10
    11. 11
    12. 12
    13. 13
    14. 14
    15. 15
    16. 16
    17. 17
    18. 18
    19. 19
    20. 20
    21. 21
    22. 22
    23. 23
    24. 24
    25. 25
    1. Current
    2. Review
    3. Answered
    4. Correct
    5. Incorrect
    1. Question 1 of 25
      1. Question

      Program kursu ułożony był w sposób logiczny i spójny.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    2. Question 2 of 25
      2. Question

      Kurs przygotowany w dwóch wersjach językowych stanowi o jego większej atrakcyjności.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    3. Question 3 of 25
      3. Question

      Omawiane tematy były dla mnie interesujące.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    4. Question 4 of 25
      4. Question

      Udział w kursie z edukacyjnego punktu widzenia uważam za pożyteczny.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    5. Question 5 of 25
      5. Question

      Kurs z uwagi na poruszane zagadnienia podniósł poziom posiadanej wiedzy.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    6. Question 6 of 25
      6. Question

      Kurs został dobrze zaprojektowany.

       

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    7. Question 7 of 25
      7. Question

      Materiały udostępnione na platformie w formie interaktywnego kursu były przydatne w zdobywaniu wiedzy

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    8. Question 8 of 25
      8. Question

      Opracowane materiały są dobrej jakości.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    9. Question 9 of 25
      9. Question

      Przygotowane materiały zawierają ciekawe treści, wzbogacone zostały o ciekawe artykuły, video, tabele.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    10. Question 10 of 25
      10. Question

      Interfejs umożliwia intuicyjne poruszanie się po platformie.

       

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    11. Question 11 of 25
      11. Question

      Sposób logowania i korzystania z platformy jest prosty.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    12. Question 12 of 25
      12. Question

      Jej funkcjonalność odpowiada potrzebom użytkownika.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    13. Question 13 of 25
      13. Question

      Wskazywanie postępu kursu jest przydatną funkcją.

       

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    14. Question 14 of 25
      14. Question

      Rozpoczynanie kursu w miejscu w którym się zakończyło ostatnim razem jest przydatną funkcjonalnością.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    15. Question 15 of 25
      15. Question

      Wygenerowanie certyfikatu po zakończeniu kursu w języku polskim i angielskim jest jego dużym atutem.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    16. Question 16 of 25
      16. Question

      Otrzymałem informacje o kursie w odpowiednim czasie.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    17. Question 17 of 25
      17. Question

      Forma udziału w kursie (elearnig, za pośrednictwem platformy) odpowiada moim potrzebom.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    18. Question 18 of 25
      18. Question

      Forma udziału w kursie (elearnig, za pośrednictwem platformy) sprzyjała edukacji.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    19. Question 19 of 25
      19. Question

      Nielimitowany dostęp do kursu jest użyteczną jego cechą.

      • Zdecydowanie nie Zdecydowanie tak

    20. Question 20 of 25
      20. Question

      Czy zgodzisz się ze zdaniem, że po tym kursie łatwiej będzie Ci podjąć pracę/ staż na rynku międzynarodowym?

    21. Question 21 of 25
      21. Question

      Czy zgodzisz się ze zdaniem, że poziom Twojej wiedzy z tego zakresu wzrósł w stosunku do posiadanego przed rozpoczęciem kursu?

    22. Question 22 of 25
      22. Question

      Czy zgodzisz się ze zdaniem, że forma elearningowa kursu jest dobrą odpowiedzią na zapotrzebowanie wśród uczącej się młodzieży?

    23. Question 23 of 25
      23. Question

      Wymień co w kursie było najbardziej przydatne i dlaczego?

      • This response will be reviewed and graded after submission.

    24. Question 24 of 25
      24. Question

      Wymień o co uzupełnił(a)byś kurs?

      • This response will be reviewed and graded after submission.

    25. Question 25 of 25
      25. Question

      Jakie inne funkcjonalności mogłaby posiadać platforma by być jeszcze bardziej atrakcyjnym narzędziem?

      • This response will be reviewed and graded after submission.

    Search

    Categories

    • No categories
    © 2025 Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. All Rights Reserved.
    Log In Register Reset your possword
    Lost Password?
    Already have an account? Log In
    Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
    If you do not receive this email, please check your spam folder or contact us for assistance.