Archiwa

No archives to show.

Kategorie

  • No categories
FacebookTwitterInstagramPinterest
Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu MięsnegoPlatforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • Profile
  • More
    HomeModuł I - Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej

    Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej

    112 topics
    1 quiz
    Created by admin
    Last updated 2023-01-06
    Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej
    Lesson Content
    0% Complete 0/112 Steps
    Pierwsze wrażenie
    Savoir-vivre
    Savoir-vivre w biznesie
    Historia etyki w biznesie
    Czym jest etyka zawodowa
    3E Hotelarza
    Etyka hotelarza- pierwsze wrażenie
    Etyka hotelarza – założenia
    Etyka pracowników hotelu
    Założenia Polskiej Izby Hotelarstwa
    Polska Izba Hotelarstwa
    Założenia w Kodeksie Etyki Hotelarza
    Kodeks Etyki Hotelarza
    Historia Kodeksu Etyki Hotelarza
    Wdrażanie Kodeksu Etyki Hotelarza
    Relacje w Kodeksie Etyki Hotelarza
    Relacja: Hotelarz – Gość hotelowy
    Omówienie relacji: Hotelarz – Gość hotelowy
    Relacja: Personel – Zarząd, Dyrekcja hotelu
    Omówienie relacji: Personel – Zarząd, Dyrekcja hotelu
    1 of 6
    Previous Lesson
    Back to Course
    Next Lesson

    Search

    Categories

    • No categories
    © 2025 Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. All Rights Reserved.
    Log In Register Reset your possword
    Lost Password?
    Already have an account? Log In
    Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
    If you do not receive this email, please check your spam folder or contact us for assistance.