Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego > Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej 112 topics 1 quiz Created by admin Last updated 2023-01-06 Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej Lesson Content 0% Complete 0/112 Steps Relacja: Zarząd, Dyrekcja hotelu – Personel Relacja: Zarząd, Dyrekcja hotelu – Personel; graficznie Omówienie relacji: Zarząd, Dyrekcja hotelu – Personel Relacja: Personel – Personel Relacja: Personel – Personel; graficznie Omówienie relacji: Personel – Personel Relacja: Managment – Managment Omówienie relacji: Managment – Managment Relacja: Hotel – Współpracownicy zewnętrzni Omówienie relacji: Hotel – Współpracownicy zewnętrzni Relacja: Hotel – Konkurencja Omówienie relacji: Hotel – Konkurencja Relacja: Hotel – Władze branżowe Omówienie relacji: Hotel – Władze branżowe Relacja: Hotel – Środowisko naturalne Relacja: Hotel – Środowisko naturalne; graficznie Omówienie relacji: Hotel – Środowisko naturalne Relacja: Hotel – Instytucje z otoczenia hotelarskiego Omówienie relacji: Hotel – Instytucje z otoczenia hotelarskiego Etyczny obiekt Previous Lesson Back to Course Next Lesson