Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego > Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej 112 topics 1 quiz Created by admin Last updated 2023-01-06 Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej Lesson Content 0% Complete 0/112 Steps Drugi typ „klientów trudnych” Etykieta – Posiłki Etykieta – Przyjęcia Etykieta – Dress Code Wnętrza hotelowe – grafika Estetyka Estetyczne wyposażenie i wnętrze 1 Estetyczne wyposażenie i wnętrze 2 Estetyczne wyposażenie i wnętrze 3 Estetyczne wyposażenie i wnętrze; graficznie Estetyczne wyposażenie i wnętrze 4 Estetyczne wyposażenie i wnętrze 5 Ekologia w hotelarstwie; graficznie Ekologia w hotelarstwie – motto Wstęp do Odpowiedzialności ekologicznej Społeczna Odpowiedzialność biznesu Wpływ na środowisko CSR – Case studies 1 CSR – Case studies 2 CSR – Case studies 3 Previous Lesson Back to Course Next Lesson