Archiwa

No archives to show.

Kategorie

  • No categories
FacebookTwitterInstagramPinterest
Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu MięsnegoPlatforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • More
    • Profile
HomeModuł I - Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej

Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej

112 topics
1 quiz
Created by admin
Last updated 2023-01-06
Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł I – Etyka, estetyka i etykieta w branży hotelarskiej
Lesson Content
0% Complete 0/112 Steps
Drugi typ „klientów trudnych”
Etykieta – Posiłki
Etykieta – Przyjęcia
Etykieta – Dress Code
Wnętrza hotelowe – grafika
Estetyka
Estetyczne wyposażenie i wnętrze 1
Estetyczne wyposażenie i wnętrze 2
Estetyczne wyposażenie i wnętrze 3
Estetyczne wyposażenie i wnętrze; graficznie
Estetyczne wyposażenie i wnętrze 4
Estetyczne wyposażenie i wnętrze 5
Ekologia w hotelarstwie; graficznie
Ekologia w hotelarstwie – motto
Wstęp do Odpowiedzialności ekologicznej
Społeczna Odpowiedzialność biznesu
Wpływ na środowisko
CSR – Case studies 1
CSR – Case studies 2
CSR – Case studies 3
5 of 6
Previous Lesson
Back to Course
Next Lesson

Search

Categories

  • No categories
© 2025 Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. All Rights Reserved.
Log In Register Reset your possword
Lost Password?
Already have an account? Log In
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
If you do not receive this email, please check your spam folder or contact us for assistance.