Archiwa

No archives to show.

Kategorie

  • No categories
FacebookTwitterInstagramPinterest
Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu MięsnegoPlatforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • Profile
  • More
    HomeModuł II - Prezentacja oferty hotelu

    Moduł II – Prezentacja oferty hotelu

    78 topics
    1 quiz
    Created by admin
    Last updated 2023-01-06
    Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł II – Prezentacja oferty hotelu
    Lesson Content
    0% Complete 0/78 Steps
    Wstęp do prezentacji oferty hotelu
    Rynek usług hotelarskich
    Popyt
    Podaż
    Popyt i podaż- wideo
    Rynek w marketingu
    Segmentacja turystów krajowych
    Segmentacja turystów krajowych – grafika
    Raport – Rynek hotelarski w Polsce 2021
    Omówienie Segmentacji
    Pierwsza grupa klientów na rynku usług hotelarskich
    Druga grupa klientów na rynku usług hotelarskich
    Cele marketingu
    Definicja marketingu
    Marketing mix – 4P
    Marketing mix – 7P
    Marketing mix – 4C
    Założenia w marketing mix
    Marketing mix – graficznie
    Marketing mix – Produkt
    1 of 4
    Previous Lesson
    Back to Course
    Next Lesson

    Search

    Categories

    • No categories
    © 2025 Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. All Rights Reserved.
    Log In Register Reset your possword
    Lost Password?
    Already have an account? Log In
    Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
    If you do not receive this email, please check your spam folder or contact us for assistance.