Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego > Moduł II – Prezentacja oferty hotelu Moduł II – Prezentacja oferty hotelu 78 topics 1 quiz Created by admin Last updated 2023-01-06 Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł II – Prezentacja oferty hotelu Lesson Content 0% Complete 0/78 Steps Marketing mix – Produkt hotelarski Czym jest marka w hotelarstwie Marka w hotelarstwie – przykłady Kategoryzacja obiektów hotelarskich Płatności przykłady; graficznie Czym jest Cena Elementy cenowe Dystrybucja – graficznie Pojęcie Dystrybucji Dystrybucja w hotelarstwie 1 Dystrybucja w hotelarstwie 2 Dystrybucja w hotelarstwie- podsumowanie Promocja; graficznie Pojęcie Promocji Najczęstsze sposoby podejmowania decyzji nabywczej Promocja i targetowanie Kategorie narzędzi promocyjnych Reklama i narzędzia reklamowe 1 Reklama i narzędzia reklamowe 2 PR Previous Lesson Back to Course Next Lesson