Archiwa

No archives to show.

Kategorie

  • No categories
FacebookTwitterInstagramPinterest
Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu MięsnegoPlatforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • Profile
  • More
    HomeModuł III - Komunikacja z klientem

    Moduł III – Komunikacja z klientem

    42 topics
    1 quiz
    Created by admin
    Last updated 2023-01-06
    Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie, w języku polskim i angielskim dla branży hotelarskiej po polsku Moduł III – Komunikacja z klientem
    Savoir-vivre w biznesie
    Lesson Content
    0% Complete 0/42 Steps
    Komunikacja z klientem – grafika
    Komunikacja interpersonalna
    Czym jest komunikacja interpersonalna
    Elementy komunikacji interpersonalnej
    Schemat przekazywania komunikatu
    Elementy procesu komunikowania
    Środki komunikowania
    Rodzaje komunikacji
    Rozkład komunikacji Werbalnej i Niewerbalnej
    Komunikacja werbalna 1
    Komunikacja werbalna 2
    Komunikacja niewerbalna
    Funkcje komunikowania
    Postawy dobrej komunikacji 1
    Postawy dobrej komunikacji 2
    Błędy i blokady w komunikacji 1
    Błędy i blokady w komunikacji 2
    Co powodują blokady komunikacji
    Rola akceptacji w komunikacji
    Wpływ temperamentu i inteligencji na komunikację
    1 of 3
    Previous Lesson
    Back to Course
    Next Lesson

    Search

    Categories

    • No categories
    © 2025 Platforma Edukacyjna Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. All Rights Reserved.
    Log In Register Reset your possword
    Lost Password?
    Already have an account? Log In
    Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
    If you do not receive this email, please check your spam folder or contact us for assistance.